Egy újabb WordPress honlap
 
Ács munka Göd és környékén

Ács munka Göd és környékén

A tető nem csupán egy extra, hanem az ingatlan egy olyan területe, amely fenntarthatóan hangsúlyozhatja a pozitív első benyomást. Azért, hogy házának tetőszerkezete minden esetben 100%-ban megfeleljen az elképzelésének, szolgáltatási portfóliónk ezen a területén sokfajta változatot kínálunk. Cégünk ácsmunkát végez Göd és környékén, már közel 20 éve.

Teljesen függetlenül attól, hogy trapézlemez, speciális tetőcserép, vagy zsindely a tető anyaga, és hogy régi vagy új épületre vonatkozik-e a megrendelés: bemutatjuk Önnek az egyéni lehetőségeket, és ingyenes árajánlatot készítünk.

Új tető készítése Göd és környékén

Minden háznak kell, hogy teteje legyen, de mielőtt lefedhető, elengedhetetlen a tetőszerkezet. Az építési terv alapján megmutatjuk milyen lesz a kész tető. Ennek megfelelően számításokat végzünk és igény esetén beszerzünk és a helyszínre szállítjuk a faanyagot. A tetőszerkezet több részből áll. Az utólag a tető stabilitását jelentő gerendák a legvastagabbak. Csak a tetőszerkezet ezen részének elkészítése után kezdjük meg a szarufák felcsavarozását. Ezek keskeny lécek, amelyekre később a tetőcserepeket rögzítjük. Hagyományosan a tetőszerkezet ezzel elkészül, és a ház megkapja a kész megjelenését.

Új tető készítése Gödön

Tetőszerkezet felújítása

Egy régebbi tetőszerkezet az idő elteltével felújításra szorulhat. A faférgek, vagy a nedvesség is tönkreteheti a fát. Nem mindig szükséges a teljes tetőszerkezet lebontása és újjáépítése. A munka igénye, attól függ, hogy a tetőtér be van-e építve, vagy megközelíthető szabadon a tetőszerkezet. A sérült farészeket minden esetben eltávolítjuk és kicseréljük, majd a tetőszerkezet pontosan illeszkedő már új részeit a régi részekkel összekötjük. A felújítás befejezése a szigetelés és a szélzár újbóli felhordása, végül a cserepek visszahelyezése.

Bármilyen és bármekkora épület tetőszerkezetésnek felújítását vállaljuk, legyen szó családi házról, étteremről vagy akár művelődési hazáról.

Egyéb építmények a kertben

Sok kert- és ingatlantulajdonos számára hozzátartoznak a házhoz az olyan extrák, mint a kerti fészerek, garázsok, teraszok, és különböző kerti építmények, vagy erkélyek. Ennek megfelelően úgy döntöttünk, hogy ezeket a szolgáltatásokat is beépítjük kínálatunkba.

Függetlenül attól, hogy a kész tervek alapján elkészítjük a teraszt, garázst, vagy kerti fészert, tanácsot is adunk az Ön egyedi lehetőségei tekintetében. Ezzel biztosítjuk, hogy még jobban élvezhesse kertjét vagy ingatlanát a „nyugalom oázisaként” vagy a nyári baráti összejövetelek helyszíneként.